Wolters Kluwer koopt Nieuw-Zeelands Acclipse

Dit artikel delen:

De divisie Tax & Accounting van Wolters Kluwer neemt Acclipse Limited over, een leverancier van online accounting software, actief in Australië, Nieuw Zeeland en delen van Azië. Bij het Nieuw-Zeelandse bedrijf uit Christchurch werken 55 man. De klantenkring bestaat uit zo'n duizend accountancyfirma's en financiële adviseurs, met in totaal zo'n tienduizend gelicenseerde gebruikers. Met de overname wil Wolters Kluwer zijn positie op het Australisch continent versterken en klanten betere softwarediensten in de cloud kunnen leveren.

Acclipse wordt deel van CCH (Commerce Clearing House; in 1995 gekocht), de divisie van Wolters Kluwer voor accountancy-informatiediensten die in de Australische regio onder deze naam actief is. In 2011 nam het informatieconcern al Business Fitness New Zealand over, een leverancier van vakinformatie voor accountants en werkend met de documentmanagementsoftware van Acclipse. Beide bedrijven zullen nauwer met elkaar samenwerken om klanten aanvullende diensten te leveren.

Verder zal de online software van Acclipse worden afgestemd op die van Twinfield, leverancier van online boekhoudsoftware voor financiële professionals in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Wolters Kluwer nam dit Nederlands bedrijf in juni 2011 over en beschouwt het als basis voor het uitbouwen van een wereldwijde propositie op het gebied van online software en samenwerkingstools voor accountants en financiële professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-12T10:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.