Corporaties verwerken facturen via Corporatie Cloud

Dit artikel delen:

Corporaties Stichting Viveste uit Houten, Het Grootslag Wervershoof en de Leeuw van Putten uit Spijkenisse, gaan factuurverwerking digitaliseren via de Corporatie Cloud van ict-deinstverlener NCCW en bpm-leverancier Cordys. Hiermee maken de corporaties het proces van factuurverwerking sneller, overzichtelijker en goedkoper. Naast deze corporaties willen andere corporaties ook starten met de digitale factuurverwerking.

Digitale factuurverwerking in de Corporatie Cloud heeft als doelstelling het betrouwbaar en efficiënt verwerken van facturen; vanaf het moment van ontvangst tot en met de betaalbaarstelling. Bij veel organisaties worden facturen nog in papieren vorm verspreid en handmatig geaccordeerd. Hierdoor kunnen facturen onterecht, foutief, onduidelijk of onvolledig zijn, zijn er veel (handmatige) controles nodig en raken facturen zoek tijdens het proces.

Processtatus

Met de digitale factuurverwerking in de Corporatie Cloud worden foutkansen verkleind en raken facturen niet meer zoek. Er zijn minder invoerhandelingen nodig en het gehele proces verloopt sneller. Omdat altijd inzichtelijk is waar de factuur zich bevindt, is de processtatus eenvoudig op te vragen. Daarnaast krijgen De Leeuw van Putten, Stichting Viveste en Het Grootslag met de Corporatie Cloud meer inzicht in de kwaliteit van de procesgang.

Anders dan een traditioneel primair systeem of een daarop gebaseerde workflow biedt de Corporatie Cloud de mogelijkheid om processen afdelings- en organisatie overschrijdend op elkaar af te stemmen en de uitvoering te monitoren. Dit betekent dat er een vorm van ketensamenwerking ontstaat, waarbij leverancier en corporatie over de grenzen van de organisatie heen de samenwerking zoeken om de factuurstroom efficiënt en effectief af te handelen.

Geen investeringen

De Corporatie Cloud wordt als dienst via internet beschikbaar gesteld (software as a service) en is hiermee overal en altijd toegankelijk. Naast beschikbaarheid ontzorgt het de corporatie. Afgezien van ict-hulpmiddelen die bij de corporatie op locatie aanwezig zijn hoeft de corporatie geen investeringen te doen op het gebied van aanschaf van hardware en bijbehorende softwarelicenties. Ook kosten van reguliere updates en faciliteiten op het gebied van ict-beheer, back-up, uitwijk back-ups zijn inbegrepen.

Computable Award

Inmiddels werken al ruim twintig klanten met de Corporatie Cloud. Voor de succesvolle introductie van dit platform zijn NCCW en Cordys genomineerd voor de Computable Award 'Beste ICT Partner 2012'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-13T11:33:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.