Managed hosting door True

Wolters Kluwer neemt FinArch over

 

Handen schudden

De divisie Financial Services van informatieconcern Wolters Kluwer heeft FinArch overgenomen, een Belgische leverancier van software voor financieel management. FinArch biedt de software suite Financial Studio voor accounting, risico- en kapitaalmanagement en compliance en voldoet aan internationale financiële standaarden als IAS, IFRS, Basel II en III en Raroc. Met de overname wil Wolters Kluwer zijn marktpositie op het gebied van risicomanagement, compliance en auditoplossingen voor de financiële wereld versterken.

Volgens FinArch (Financial Architects) uit Merelbeke is zijn geïntegreerde software suite bedoeld voor frp (finance resource planning). Tot de klantenkring behoren banken en andere financiële instellingen. Het bedrijf telt circa 180 medewerkers en heeft naast België vestigingen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Singapore, Luxemburg en Spanje.

Met de inlijving van FinArch verbreedt Wolters Kluwer zijn aanbod voor de financiële markt. Het informatieconcern claimt wereldwijd ruim vijftienduizend financiële organisaties te bedienen met oplossingen voor financieel beheer. Vorige week kondigde Wolters Kluwer ook al de overname aan van Acclipse Limited, een leverancier van online accounting software uit Nieuw Zeeland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4540222). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.