Domani opent wereldwijd eerste SAP-webshop

Dit artikel delen:

Domani Business Solutions uit Venlo opent naar eigen zeggen als eerste SAP-partner wereldwijd een complete webshop voor SAP. In de webshop kunnen ondernemers 24-uur per dag en zeven dagen per week SAP-applicaties, -consultancy, -training en -helpdeskdiensten inkopen.

Een van de belangrijkste productlijnen voor het mkb is SAP Business One. Deze is als eerste live gegaan in de webshop. Sinds midden vorig jaar wordt SAP Business One standaard uitgeleverd met een basisversie, genaamd 'Starter Package'. Dit is een vooraf ingerichte erp-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Indien gewenst kan deze verder klantspecifiek worden aangepast. Door het openen van een webshop biedt Domani Business Solutions het mkb de mogelijkheid de producten van SAP en de diensten van Domani Business Solutions via een webshop aan te schaffen en direct aan het werk te gaan.

Via de webshop worden naast verschillende applicaties en gebruikerslicenties ook consultancypakketten, documentatie en SAP-merchandiseproducten aangeboden. Domani komt hiermee tegemoet aan de sterk groeiende vraag van het mkb om veilig en direct online in te kunnen kopen op een moment dat de ondernemer het beste schikt.

Persoonlijk contact

'SAP ondersteunt het verkopen via het internet door gecertificeerde dealers volledig en zal in de toekomst nog veel meer applicaties en soorten gebruikerslicenties beschikbaar maken', zegt Luc van Alphen, commercieel directeur bij Domani Business Solutions. 'In samenwerking met SAP en Treshold, leverancier van webshop ePages, hebben wij met onze SAP-kennis en mkb-ervaring de webshop praktisch ingericht en de volledige backoffice van onze organisatie gereed gemaakt om de verkoop via SAP-store te faciliteren. En uiteraard blijven wij persoonlijk bij onze klanten betrokken. Het is en blijft tenslotte het platform waar alle kritische bedrijfsprocessen in plaatsvinden. De kracht is vooral dat onze klanten direct persoonlijk contact kunnen opnemen met onze medewerkers.'

Jeroen Verhoeven, directeur bij Treshold: 'Wij werken dagelijks met SAP Business One-gebruikers die via een ePages-webshop de eigen producten verkopen. De vraag om te integreren met SAP Business One neemt sterk toe, evenals de vraag naar cloud. Samen met Domani Business Solutions kunnen we nu van onze zijde ook invulling hieraan geven.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-14T12:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.