Managed hosting door True

Aplaza bouwt koppeling met digitaal postvak ASR

 

Softwareontwikkelaar in de financiële dienstverlening Aplaza en allround verzekeraar ASR werken aan een koppeling tussen de Aplaza Documenten en Berichten Service (DBS) en het Digitale Postvak van ASR. Intermediairs die gebruikmaken van de software Dias van Unit4, Anva of Assistent Automatisering, zijn straks in staat om digitale poststukken vanuit ASR direct in hun pakket te importeren. De documentatie komt dan terecht in het juiste klantdossier.

Deze automatiseringsslag levert intermediairs veel tijdwinst op omdat het niet meer nodig is om dossiers vanuit ASR handmatig te verwerken in het backoffice-pakket. Bovendien is de kans op fouten minimaal.

'Ik ben erg blij dat na Voogd & Voogd en Nationale-Nederlanden nu ook ASR digitale documenten geautomatiseerd via Aplaza beschikbaar stelt aan intermediairs', zegt Marco Hendrickx, directeur Aplaza. 'Door de ontstane tijdswinst kan de tussenpersoon meer tijd besteden aan het adviseren en het verlenen van service aan haar klanten.'

De koppeling tussen het digitale postvak van ASR en Aplaza DBS komt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4552941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Aplaza en E-Data van de Online Groep te Nijmegen koppelen beiden via het Sivi protocol digitale post van verzekeraars aan het backoffice systeem van het intermediair. Via het E-Data systeem wordt de digitale post opgehaald van ASR, Nationale Nederlanden, Voogd & Voogd, Noordhollandsche van 1816 en Stad Holland.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×