Aplaza bouwt koppeling met digitaal postvak ASR

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar in de financiële dienstverlening Aplaza en allround verzekeraar ASR werken aan een koppeling tussen de Aplaza Documenten en Berichten Service (DBS) en het Digitale Postvak van ASR. Intermediairs die gebruikmaken van de software Dias van Unit4, Anva of Assistent Automatisering, zijn straks in staat om digitale poststukken vanuit ASR direct in hun pakket te importeren. De documentatie komt dan terecht in het juiste klantdossier.

Deze automatiseringsslag levert intermediairs veel tijdwinst op omdat het niet meer nodig is om dossiers vanuit ASR handmatig te verwerken in het backoffice-pakket. Bovendien is de kans op fouten minimaal.

'Ik ben erg blij dat na Voogd & Voogd en Nationale-Nederlanden nu ook ASR digitale documenten geautomatiseerd via Aplaza beschikbaar stelt aan intermediairs', zegt Marco Hendrickx, directeur Aplaza. 'Door de ontstane tijdswinst kan de tussenpersoon meer tijd besteden aan het adviseren en het verlenen van service aan haar klanten.'

De koppeling tussen het digitale postvak van ASR en Aplaza DBS komt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Aplaza en E-Data van de Online Groep te Nijmegen koppelen beiden via het Sivi protocol digitale post van verzekeraars aan het backoffice systeem van het intermediair. Via het E-Data systeem wordt de digitale post opgehaald van ASR, Nationale Nederlanden, Voogd & Voogd, Noordhollandsche van 1816 en Stad Holland.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-22T10:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.