Ctac-dochters voor 2013 naar hoofdkantoor

Dit artikel delen:

De beursgenoteerde SAP-dienstverlener Ctac in Den Bosch verhuist nog dit jaar de medewerkers van de dochterondernemingen Yellow2B en Yellow & Red naar het nieuwe hoofdkantoor op het bedrijventerrein Pettelaarpark langs de A2 in Den Bosch. Yellow2B heeft twee vestigingen, in Eindhoven en Den Bosch. Yellow & Red zit bij Yellow2B in het pand in Eindhoven. ‘De huur van de panden is opgezegd, voor het einde van het jaar is iedereen hier’, verzekert financieel directeur Douwe van der Werf van Ctac.

De verhuizing van de laatste Ctac-dochters naar het nieuwe hoofdkantoor is onderdeel van een besparingsprogramma. ‘U kunt begrijpen dat ik dit als financieel directeur op de voet volg', aldus Van der Werf.

Ctac betrok het nieuwe hoofdkantoor al half mei 2012 in het lange weekeinde dat volgde op Hemelvaartsdag. De verhuizing heeft geen invloed gehad op de operationele performance, vertelt Ctac-ceo Henny Hilgerdenaar in een toelichting op de halfjaarcijfers 2012. ‘Dat is te danken aan de grote inzet en flexibiliteit van onze medewerkers. De verhuizing van de Goudsbloemvallei naar het nieuwe pand aan het Pettelaarpark is vlekkeloos verlopen.'

Voorafgaand aan de verhuizing had Hilgerdenaar al zijn vertrouwen uitgesproken in de goede afloop. Het ergste wat er volgens hem zou kunnen gebeuren was ‘dat iemand een kartonnen doos uit zijn handen laat vallen'. Klanten hoefden volgens hem niet te vrezen dat er iets mis zou gaan met de dienstverlening. De verhuizing van de systemen naar het datacenter van de Telecity Group in Schiphol-Rijk was toen al voltooid.

Feest

Het nieuwe hoofdkantoor van Ctac wordt op 28 september 2012 feestelijk geopend. Naast het hoofdkantoor in Den Bosch heeft Ctac nog een vestiging in Barneveld als uitvalsbasis naar klanten in het noorden en oosten van het land.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-31T08:44:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.