Schoenenhuis ruilt ACA Classic in voor Retailium

Dit artikel delen:
Van den Assem Schoenen

Van den Assem Schoenen

Retailautomatiseerder voor de modebranche ACA heeft Van den Assem Schoenen uit Capelle aan den IJssel gemigreerd van het Classic-voorraadsysteem naar het informatiesysteem Retailium. Het schoenenbedrijf zet Retailium in om het bedrijf efficiënter te kunnen runnen.

Van den Assem heeft ruim twintig jaar gewerkt met het Classic-voorraadsysteem van ACA. De groei van het bedrijf en de eisen die het vandaag de dag stelt aan automatiseren, heeft Van den Assem doen besluiten over te stappen naar het informatiesysteem Retailium. 'Classic is niet meer van deze tijd', zegt eigenaar Leo van den Assem. 'Als we kijken naar de toekomst, is dit een belangrijke verbeterslag, een efficiencyslag die we moeten maken. In de fysieke winkels alsook online.'

Retailium is een geïntegreerd informatiesysteem dat voorziet in de mogelijkheid de logistieke en financiële administratie in één systeem onder te brengen. In eerste instantie gaat het schoenenbedrijf alleen de logistieke processen registreren en de voorraad van de webwinkels integreren in Retailium. In een later stadium zal volledige integratie plaatsvinden met het financiële pakket.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-03T10:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.