QExpertise koopt Dynamics Nav-tak Dopsis ICT

Dit artikel delen:
Handen schudden

Microsoft-dienstverlener QExpertise heeft per 1 september 2012 de Microsoft Dynamics Nav-activiteiten van Dopsis ICTovergenomen. Met de overname wil QExpertise zijn positie in de Microsoft Dynamics Nav-markt verder vergroten. Dopsis is al jarenlang partner van Microsoft en levert en implementeert de software van Microsoft Dynamics Nav.

Ondanks het huidige economische klimaat is QExpertise in staat te groeien. De groei zit hem enerzijds in nieuw opgestarte verbeterings- en optimalisatieprojecten bij bestaande Microsoft Dynamics Nav-gebruikers en anderzijds in een aantal grote nieuwe Microsoft Dynamics Nav-klanten en nieuwe klanten binnen de modemarkt met behulp van de branchespecifieke oplossing Trimit Fashion. Hier bovenop komt de overname van de bedrijfsactiviteiten van Dopsis.

Met deze schaalvergroting is QExpertise beter in staat om zowel bestaande als nieuwe klanten te ondersteunen in het dagelijks gebruik van hun erp-systemen. 'De nieuwe medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen direct toegevoegde waarde leveren bij onze huidige klanten', zegt Pieter Jan Petermeijer, algemeen directeur van QExpertise. 'Andersom zal dit ook het geval zijn. Dopsis beschikt over een indrukwekkende klantenlijst. QExpertise verwacht door de overname medewerkers vanaf dag één over en weer uitstekend te kunnen inzetten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-04T16:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.