SDO kent HBO-niveau toe aan SAP-opleiding Ctac

Dit artikel delen:
CTAC

De Hogeschool SDO( Stichting Deeltijd Opleidingen) kent het hbo-niveau toe aan de Leergang SAP Financials van Ctac Education. Ctac is naar eigen zeggen de eerste opleider die zijn SAP-opleiding heeft laten waarderen. De Ctac-leergang aan de Hogeschool SDO geeft afgestudeerden naast een SAP-certificering ook een verklaring van het hbo-niveau.

Studenten aan de Leergang SAP Financials van Ctac Education kunnen kiezen voor een programma met of zonder aanvullende integrale toets. Afhankelijk van het gekozen programma ontvangen zij na afloop een hbo-certificaat van Hogeschool SDO met een bepaald niveau. Dit kan zijn hbo-niveau 1 of 2 (op een schaal van 1 t/m 3) of NLQF/EQF-niveau 5 (op een schaal van 1 t/m 8). Daarnaast staat op het certificaat de omvang van het Ctac-programma in uren vermeld.

Opleidingen voor bedrijven

'Opleidingspartners, het samenwerkingsverband waarvan Hogeschool SDO deel uitmaakt, helpt organisaties om invulling te geven aan Leven Lang Leren', zegt Mark van den Broek, directeur Opleidingspartners. 'Het samenwerkingsverband doet dit via het aanbieden van mbo- en hbo-opleidingen op maat voor bedrijven en instellingen. Inmiddels is het veel bedrijven duidelijk dat werknemers zich moeten blijven ontwikkelen, willen ze van toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf. Ctac onderschrijft deze filosofie door eigen onderwijsprogramma's te bieden via hogescholen. Dat ze daarbij vertrouwen hebben in de inhoud van hun programma's, blijkt uit het feit dat ze hun opleiding laten waarderen. Met een hbo-waardering als uitkomst.'

'Ctac Education is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten die aansluiten bij de huidige opleidingsvragen van professionals en organisaties', zegt Richard Benschop, business unit manager Ctac Education. 'Wij hebben onze opleidingsprogramma's inhoudelijk altijd afgestemd op mensen die meer uit hun studie willen halen dan een bewijs van deelname. Dat ze nu aan het einde van de leergang naar huis gaan met een verklaring van een hogeschool in de vorm van een hbo-certificaat, is het bewijs dat ze een onderwijsprogramma hebben doorlopen, waardoor ze zelf professioneel zijn gegroeid en waar werkgevers ook echt iets aan hebben.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-05T10:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.