Deli XL zet Manhattan Associates in

Dit artikel delen:

De Nederlandse foodservice groothandel Deli XL, onderdeel van Bidvest, heeft de supply chain-oplossingen van Manhattan Associates geïmplementeerd in zes van zijn distributiecentra in Nederland. De implementaties maken onderdeel uit van een bedrijfsbreed initiatief om de supply chain-operaties te verbeteren.

Manhattan's Warehouse Management-, Slotting Optimisation- en Supply Chain Intelligence-oplossingen, componenten van het Manhattan Scope-portfolio, zijn inmiddels live in Deli XL's distributiecentra in Ede, Helmond, Hengelo, Groningen, Emmen en Meppel. De oplossingen worden in de komende maanden tevens in de overige tien distributiecentra van Deli XL geïmplementeerd. In samenspraak met Manhattan Associates heeft Deli XL de oplossingen binnen een groot deel van zijn distributienetwerk uitgerold. De oplossingen zorgen voor een verbeterde samenwerking binnen Deli XL's distributienetwerk en verbeteren het volledige orderverwerkingsproces.

'Dankzij Manhattan's supply chain-oplossingen hebben we de efficiëntie van productlevering en de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogd', zegt Erwin Bommerson, manager Nationaal Verscentrum bij Deli XL. 'Dit hebben we weten te realiseren door een beter inzicht in onze voorraden en het vermogen om alle processtappen binnen onze distributie-operatie te verbinden en automatiseren. We zijn in staat om orders nauwkeurig, op tijd en altijd te verwerken. We weten welke goederen er binnenkomen, waar deze goederen zijn en hoe we deze aan onze klanten gaan leveren. We scannen alles en maken gebruik van voice picking.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-05T17:04:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.