Managed hosting door True

Coresystems en Reval starten in Nederland

 

Kantoor van Coresystems in kasteel Waardenburg

De Nederlandse ict-branche is twee vestigingen van buitenlandse bedrijven rijker. Het Zwitserse Coresystems, een SAP- en Microsoft-dienstverlener, heeft een kantoor geopend in Waardenburg. Abecon is inmiddels benoemd tot eerste Dynamics-partner. Het Britse Reval, leverancier van Software-as-a-service (Saas)-diensten gericht op treasury- en risicomanagement, opent in Amsterdam een nieuwe vestiging.

Coresystems, actief sinds 2002, levert gestandaardiseerde aanvullende oplossingen voor SAP-producten (mkb) en mobiele oplossingen voor het Microsoft Dynamics-platform. Hte bedrijf heeft inmiddels zo'n 5500 klanten voor zijn Coresuite-software. Er werken 140 medewerkers bij Coresystems, dat zijn hoofdkantoor heeft in het Zwitserse Windisch.

Onder leiding van directeur Steven Doesburg (ex-Qurius) is Coresystems een kantoor gestart in kasteel Waardenburg. Het bedrijf wil hiermee zijn klanten in de Benelux en Scandinavië beter bedienen, met name op het mobility-vlak. Bovendien verwacht Coresystems nieuwe klanten te kunnen binnenhalen omdat in deze regio's de installed base van Microsoft Dynamics-klanten en -partners groot is. Er wordt onder andere een mobiele oplossing voor de verzorgings- en verplegingssector gelanceerd. Ook is inmiddels Abecon benoemd tot eerste Dynamics-business partner voor de Benelux.

Reval

Het Engelse softwarebedrijf Reval is in Amsterdam (Herengracht) geland om te groeien in de Benelux, een gebied dat bekend staat als een internationale, financiële hub. Na een gestaag toenemend aantal klanten in deze regio verwacht Reval met een lokale aanwezigheid deze groei te kunnen versnellen. Het bedrijf heeft Frank Weyns (ex-Ernst & Young) aangetrokken die de leiding krijgt over de Benelux-organisatie.

Reval is in 1999 opgericht als ontwikkelaar van internetsoftware voor treasury. Inmiddels is het bedrijf uit Londen ook aanbieder geworden van Saas-oplossingen voor risicobeheer in de financiële sector.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4559427). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×