Schouw Informatisering levert Maître André ERP

Dit artikel delen:

Voedselleverancier Maître André stapt over op een nieuw erp-systeem van Schouw Informatisering. Door de toename van het aantal klanten en daarmee ook de verschillende artikelen, wordt de productie steeds complexer en is het bedrijf genoodzaakt af te stappen van de huidige eilandautomatiseringsoplossing.

Na een uitgebreide pakketselectie koos Maître André voor het food-specifieke erp-pakket van Schouw Informatisering. Deze oplossing maakt gebruik van de basisfunctionaliteiten van Microsoft Dynamics Nav en vult deze aan met food-specifieke functionaliteiten in Dynamics Nav add-on SI Foodware.

De continuïteit van Microsoft Dynamics Nav gaf voor Maître André de doorslag. 'De naam Microsoft is een garantie voor de doorontwikkeling van je oplossing', zegt controller Menno Domburg. 'De opties in de SI Foodware-module voor versbedrijven gaf de doorslag in de pakketkeuze. We krijgen nu beter inzicht in de voorraden en werkelijke kostprijzen en we krijgen een duidelijk beeld van de marges per artikel per klant.'

Domburg heeft hoge verwachtingen van het nieuwe erp-pakket. 'We willen een aantal zaken goed ondervangen. Het pakket gaat ons productieplanningsproces ondersteunen. Registratie van de goederenstroom op de productievloer is daar een belangrijk onderdeel van. Een snelle stabiele koppeling van het erp-systeem met onze weegschalen en labelprinters is ook cruciaal. Over twee maanden gaan we live met het systeem. Eindelijk geen gepruts meer met maatwerk en spreadsheets, maar gewoon één bedrijfsbrede geïntegreerde applicatie.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-12T16:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.