Aandeelhouders Exact benoemen nieuwe RvC

Dit artikel delen:
Exact

Tijdens de buitengewone vergadering van aandeelhouders van Exact zijn Willem Cramer, Evert Kooistra en Peter van Haasteren aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen. Tegelijkertijd is Thierry Schaap aangesteld als voorzitter van de Raad van Commissarissen, als opvolger van de terugtredende Rolf Deves.

De termijn van Rolf Deves als voorzitter van de Raad van Commissarissen loopt tot april 2013. Hij treedt terug voor zijn termijn afloopt omdat hij gelooft dat de uitvoering van Exacts strategie voor duurzame groei erbij is gebaat, toekomstige wijzigingen in de samenstelling van de Raad van Commissarissen zoveel mogelijk te beperken.

'We zijn blij met de goedkeuring van de aandeelhouders voor de veranderingen binnen de Raad van Commissarissen', zegt voorzitter Thierry Schaap. 'Kijkend naar de gecombineerde kennis van alle leden ben ik ervan overtuigd dat alle kwalificaties aanwezig zijn om de Raad van Bestuur verder te ondersteunen bij het behalen van de ambities van het bedrijf. We bedanken Rolf Deves voor zijn goede werk en bijdrage aan Exact sinds 2009.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Peter,
Van harte gefeliciteerd met je benoeming.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-19T15:34:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.