Madurodam kiest e-HRM/Payroll-software Afas

Centric verliest 'kleinste klant' van Nederland

Dit artikel delen:

Afas-minibillboard Madurodam

Afas Software uit Leusden heeft Madurodam aan zijn klantenbestand toegevoegd. Het vernieuwde attractiepark gaat de (e)HRM/Payroll-oplossing van de softwareleverancier in gebruik nemen. Vanaf 1 januari 2013 moet het systeem operationeel zijn. Dan neemt de miniatuurstad afscheid van de huidige Persmaster- en Paymaster-systemen van Centric. Afas is zelf ook te zien in Madurodam.

Madurodam gebruikt nu nog de systemen Paymaster en Persmaster van Centric, die deze software een paar jaar terug overnam van CMG. Om deze software voor de personeels- en salarisadministratie te vernieuwen schreef Madurodam in augustus van dit jaar een selectietraject uit. De keuze viel uiteindelijk op de oplossing van Afas. Het attractiepark gaat onder meer gebruik maken van de mogelijkheden om zowel werknemers als managers administratieve processen zelf te laten regelen via een digitaal portaal.

Afas Software is zelf ook te zien in Madurodam. Het staat met zijn sponsornaam op de mini-uitvoering van het Circustheater in Scheveningen. Daarnaast startte het bedrijf in mei een billboardcampagne op miniatuurformaat die nog steeds te zien is in Madurodam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-23T10:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.