Red Hat koppelt Infor met MySQL en MariaDB

Dit artikel delen:

Leverancier van open source-oplossingen Red Hat gaat Infor’s erp-suite beschikbaar maken op zowel Red Hat Enterprise Linux als JBoss Enterprise Middleware-oplossingen. Klanten kunnen zodoende beschikken over een flexibele oplossing die gebaseerd is op industriestandaarden, betrouwbaar is en goede prestaties levert. Infor ION en Infor LN zijn nu gecertificeerd waardoor kunnen worden ingezet op MySQL of MariaDB-databases als een geavanceerde technologie optie om een complete open source stack te creëren waarop Infor-applicaties draaien.

Het certificeren van Infor-applicaties op de open source-platformen van Red Hat biedt klanten toegang tot een brede basis van innovatie zonder lock-in evenals meer keuzemogelijkheden in combinatie met lagere kosten. De stack is ideaal voor cloud service leveranciers die de economische aspecten van open source kunnen gebruiken om hun zakelijke proposities te verbeteren.

Out-of-the-box integratie

Door de applicaties beschikbaar te maken op de Red Hat open source stack kunnen klanten van Infor hun applicaties laten draaien op een flexibel open source-platform. Doordat Infor-producten cloud en on-premise infrastructuren ondersteunen, en gebruikmaken van dezelfde basiscode om identieke functionaliteiten te bieden, is de samenwerking met Red Hat een andere manier om klanten te helpen kosten te verlagen terwijl ze beschikken over schaalbaarheid, goede prestaties en betrouwbaarheid. Daarnaast zorgt Infor ION-technologie ervoor dat klanten een gehele open source-suite kunnen gebruiken met.

JBoss Enterprise Middleware biedt bedrijven open source-oplossingen die ze helpen applicaties te ontwikkelen, in te zetten en te beheren, bedrijfsprocessen te updaten en diensten en data beter te integreren. De oplossingen helpen om efficiëntere, intelligente en geïntegreerde enterprises te creëren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-15T13:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.