Infor en VMware bieden open source-ERP

Dit artikel delen:
Samenwerken

Bedrijfssoftwareleverancier Infor en virtualisatieleverancier VMware koppelen Infor’s erp-suite met VMware-producten, waaronder VMware vSphere, VMware vCloud Director en VMware vFabric. Door deze samenwerking ontwikkelen Infor en VMware gezamenlijk een referentiearchitectuur voor Infor10 ION en Infor LN als een enterprise erp-systeem dat kan worden gebruikt als een virtual appliance, waarbij beveiliging, performance management en monitoring is ingebouwd.

De Infor LN virtuele toepassing kan snel worden ingezet op on-premise infrastructuren of cloud en kan worden gekoppeld aan de open standaarden en open source-gebaseerde componenten van VMware vFabric. Het gebruik van de virtuele toepassing zorgt voor lagere implementatie- en operationele kosten.

Door het maken van toepassingen die compatibel zijn met VMware-infrastructuur, biedt Infor zijn klanten de mogelijkheid om te profiteren van de vele voordelen van virtualisatie en cloud. Als gevolg hiervan zijn Infor-klanten beter in staat om it-infrastructuren te consolideren, meer efficiëntie en kostenreductie te verkrijgen en een hogere mate van deployment portability te bereiken.

Een andere manier waarop de implementatiekosten worden verlaagd, met schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid, is de ondersteuning van cloud en on-premise infrastructuur bij Infor-producten. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van dezelfde codebasis als bij de producten van VMware, zodat de producten identiek functioneren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-27T17:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.