Raet stroomlijnt HR-processen Laurens

Dit artikel delen:

Zorgaanbieder Laurens breidt zijn contract met e-hrm-dienstverlener Raet uit. Op 5 december 2012 werd een driejarige overeenkomst getekend waardoor de 6100 medewerkers en managers hun hr-zaken, zoals het uitruilen van flexibele arbeidsvoorwaarden, in de toekomst zelf regelen. De oplossing van Raet helpt de organisatie aan eenduidige hr-processen op de ruim vijftig locaties en met het voeren van een papierloze administratie.

Met de e-hrm-portal Raet Online kunnen medewerkers altijd en overal bij de eigen hr-gegevens. Zij dienen hun declaraties online in en krijgen toegang tot de online salarisstrook. Leidinggevenden hebben met de portal structureel inzicht in de afdelingscijfers op het gebied van verzuim- en personeelsgegevens.

‘Wij vinden het belangrijk om medewerkers direct toegang te geven tot de eigen hr-gegevens’, zegt Marc Scholten, bestuurder bij Laurens. ‘Met de uitbreiding van ons contract met Raet zijn wij ervan verzekerd dat wij meer efficiëntie en uniformiteit in onze hr-processen bereiken.’

‘Wij zien steeds vaker dat zorgorganisaties, met meerdere locaties, intern de krachten bundelen om kostenefficiënter te kunnen werken’, zegt Raet-ceo Cees van den Heijkant. ‘Een e-hrm-systeem, zoals onze portal Raet Online, dat zowel de individuele als de gezamenlijke hr-doelen ondersteunt, is hierbij essentieel. Onze dienstverlening voldoet aan al deze eisen en maakt het mogelijk managers en medewerkers te betrekken bij de hr-processen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Interessant om te lezen. Ik ben heel benieuwd wat de reden is om dit verhaal onder het topic BPM te plaatsen. Is Raet online een voorbeeld van BPM toepassen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-06T11:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.