Centric levert ERP-systeem aan Lucas Bols

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Centric heeft onlangs bij het drankenconcern Lucas Bols het erp-systeem Microsoft Dynamics AX 2012 geïmplementeerd. Het pakket is uitgebreid met branchespecifieke functionaliteit van Centric TradeWorld. Bols maakte voorheen gebruik van Axapta 4.0, een oudere versie van Microsoft Dynamics AX.

Centric TradeWorld is gebaseerd op Microsoft Dynamics AX 2012. Hiermee biedt Centric de groothandel en retail een standaardoplossing met branchespecifieke functionaliteit. Lucas Bols maakt gebruik van aanvullende functionaliteit op het gebied van handel en logistiek, financiën en product- en assortimentsbeheer.

De volgende fase van het implementatietraject betreft de ondersteuning van de retailprocessen van The House of Bols en The Bols Bartending Academy. Begin 2013 wordt hiervoor de point of sale-functionaliteit, die in Microsoft Dynamics AX 2012 is geïntegreerd, uitgerold. Hierdoor hoeft de onderneming niet te investeren in een afzonderlijke pos-oplossing of een interface tussen het pos- en erp-systeem.

Pisang

Lucas Bols is bekend van onder andere de merken Bols, Galliano, Vaccari, Pisang Ambon, Bokma, Hartevelt, Coebergh en een grote groep Hollandse jenever- en likeurmerken. Het onderhouden van een goede relatie met de professionele bartenders wereldwijd is essentieel voor Lucas Bols, dat vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam werkt met een klein team.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-14T11:47:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.