VCD levert Boon Wise-magazijnbeheer

Dit artikel delen:
Magazijn

Familiebedrijf Boon Beheer, eigenaar van de franchise-supermarktketen MCD, is overgestapt op het magazijnbeheersysteem Wise van het Amerikaanse softwarehuis Royal4 Systems. Het systeem is eind november in een distributiecentrum van de supermarktketen geïmplementeerd door VCD Automatisering. Deze dienstverlener heeft het alleenrecht op levering van deze software in Duitsland en de Benelux.

Boon Beheer gebruikt Wise momenteel in het distributiecentrum, waar het in combinatie werkt met het erp-systeem DistRetail, eveneens van VCD Automatisering. Als eerste zijn de inslagprocessen overgezet naar Wise. Met deze nieuwe functionaliteit regelt Boon Beheer nu ook eenvoudig de gehele goederenontvangst en -opslag van zijn diepvriesproducten in het distributiecentrum. De komende maanden worden de andere logistieke processen van het distributiecentrum gefaseerd overgezet naar het nieuwe magazijnbeheersysteem.

Boon Beheer is een familiebedrijf opgericht in 1888 en heeft zijn hoofdkantoor in Sliedrecht. Er zijn momenteel ruim zestig afnemers aangesloten, waaronder veertig supermarkten die deel uitmaken van de eigen MCD-franchiseformule. De helft van deze vestigingen wordt geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers, de andere helft betreft eigen filialen. Ook belevert Boon de Agrimarkten, grootschalige supermarkten gevestigd in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

Inkooporganisatie

Boon heeft twee distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. Het bedrijf is aangesloten bij Superunie, een inkooporganisatie die dertien onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-14T13:59:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.