Pinetree levert SAP alleen uit de cloud

Dit artikel delen:

De nieuwe SAP-dienstverlener Pinetree Solutions in Waardenburg richt zich volledig op de erp- en crm-oplossingen uit de cloud van SAP. Pinetree ondersteunt vooral groothandelsbedrijven, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. SAP-dienstverlener en gold partner Goldfish is investeerder in Pinetree.

In Pinetree Solutions werkt Goldfish-eigenaar René Caubo samen met de ondernemers Hein Kivits en Rob Brekelmans. Zij hebben veel SAP-ervaring, onder andere opgedaan bij Ctac Wholesale & Manufacturing, waar zij elkaar ook leerden kennen.

Pinetree opereert voorlopig vanuit het pand van Goldfish in Waardenburg. Goldfish doet vooral zaken met bedrijven in de Nederlandse voedingsmiddelenmarkt en de agrarische- en farmaceutische industrie.

'Bij Pinetree geloven we heilig in de toekomst van cloud computing en SaaS-modellen', zegt Kivits. 'We hebben veel vertrouwen in de cloudstrategie van SAP en de stappen die ze de afgelopen tijd op dit gebied gezet hebben.'

Focus

Pinetree Solutions onderscheidt zich van andere SAP-dienstverleners door de volledige focus op de cloud. 'Cloudsoftware stelt ondernemers in staat om hun kapitaal te gebruiken voor hun core business en niet voor het onderhouden van hun erp-systeem en de bijbehorende it-infrastructuur. De cloudsystemen van SAP zijn heel laagdrempelig en organisaties kunnen er razendsnel mee aan de slag. De zogeheten return on investment is uitstekend en de time to value is heel kort.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-14T14:32:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.