Identify, Tacstone en hmb treden toe tot TopForce

Dit artikel delen:
Samenwerken

Het collectief van gespecialiseerde SAP-dienstverleners TopForce Alliance is vrijwel compleet, nu ook hmb, Identify en Tacstone Solutions zijn toegetreden. Met de komst van deze drie SAP-dienstverleners bevat de alliantie tien leden, die allemaal specifieke SAP-ervaring en expertise inbrengen. Naar verwachting zal TopForce Alliance begin 2013 de eerste raamcontracten afsluiten.

Na maanden van voorbereiding zijn de ontwikkelingen rond TopForce Alliance de afgelopen weken in een versnelling gekomen. Na de start in november traden eerst Interdobs (SAP BI/BO) en The Next View (SAP Mobility/Integratie) toe tot TopForce Alliance. Acorel (SAP CRM/Mobility), Compera Consulting (SAP SRM/MM) en Luxon (SAP HCM) volgden begin deze maand, net als Quinso (SAP ERP/SCM) en Vesta Partners (SAP EAM). Met de komst van hmb (SAP Solution Manager), Identify (SAP Testing) en Tacstone Solutions (SAP Financial Solutions) staat de teller nu op tien members.

Nog één of twee

‘TopForce Alliance heeft nu behoorlijk wat massa in huis’, zegt managing director Onno Coenen. ‘We kunnen nu elk type organisatie op alle fronten ondersteunen, waar het om SAP gaat. Begin volgend jaar verwachten hopen we nog een of twee namen bekend te kunnen maken.’

‘Dit is een uniek initiatief’, zegt Ben Giezenaar, directeur van hmb. ‘Wij nemen deel omdat het een bijzondere toevoeging vormt aan onze commerciële slagkracht. Hierdoor wordt het makkelijker om in beeld te komen bij grote organisaties waar wij nog niet actief zijn. Maar wat me vooral aanspreekt is het feit dat de alliantie bestaat uit een aantal enthousiaste, gelijkgestemde bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben. Organisaties waar ik graag over de vloer kom. Er is sprake van groot onderling vertrouwen onder de leden.’

De leden

Acorel is een dienstverlener in SAP CRM, SAP Mobility en SAP Cloud. De consultants van Acorel zijn vooral actief op de procesgebieden marketing, sales en service.
Compera Consulting richt zich als specialist op inkoopgerelateerde bedrijfsprocessen en de ondersteuning ervan door met name SAP SRM, SAP Sourcing, SAP MM en SAP Invoice Management.
hmb is de enige gespecialiseerde dienstverlener in Nederland met volledige focus op SAP Solution Manager.
Identify is specialist op het vlak van SAP Testing, zowel automatisering als tooling. De consultants zijn bovendien volledig thuis in strategisch, technisch en functioneel testen.
Interdobs heeft SAP BI en BO als focusgebied. De consultants van Interdobs zijn betrokken bij omvangrijke en complexe business intelligence-projecten.
Luxon focust zich als dienstverlener op de vier essentiële pijlers voor elk SAP HCM-systeem: inhoudelijke business consultancy, SAP-expertise, projectmanagement en beheer.
Quinso richt zich op SAP ERP-implementaties en focust zich daarnaast op supply chain management, procesintegratie en shopfloor-integratie.
Tacstone Solutions richt zich als SAP-dienstverlener vooral op verbetering van de financiële processen en de juiste integratie met de primaire en ondersteunende processen.
The Next View is expert op de SAP-gebieden Integratie, Mobility, Intelligence en Cloud en verbetert de prestaties van klanten door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en eenvoudig toegankelijk te maken.
Vesta Partners is specialist op het vlak van implementatie en ondersteuning van SAP Enterprise Asset Management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-21T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.