Scania, Fiat en Kia kiezen voor e-HRM van Afas

Dit artikel delen:
vrachtwagen

De vrachtwagenfabrikant Scania Production en de autoimporteurs Fiat Group Automobiles en Kia Motors Nederland hebben gekozen voor de zogeheten e-hrm- en payrollsoftware van Afas. Met ingang van 1 januari 2013 zal de software voor personeelszaken en salarisadministratie bij de drie automobielconcerns operationeel zijn. Afas versterkt met dit contract zijn positie in de automobielbranche, waar het al ruim veertig klanten bedient.

Met de geïntegreerde e-hrm en payroll-software kunnen de ambulante medewerkers van Fiat, Scania en Kia via de hr-portal altijd en overal zaken regelen als online verlof aanvragen, verzuim doorgeven en mutaties doorvoeren.

De huidige software was verouderd en er was een behoefte om drie losse, interne automatiseringssystemen te integreren in een systeem, zegt hoofd salarisadministratie Wilko Dozeman van Scania Production in Zwolle 

Scania, Fiat en Kia zijn niet de enige bedrijven uit de automobielindustrie die de software van Afas gebruiken. Eerder mocht Afas ook al Pons Automobielhandel, Stern Beheer, Wensink Automotive, Rüttchen Holding en veertig andere organisaties uit deze branche toevoegen aan zijn klantbestand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-24T11:43:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.