ICreative automatiseert bonnen Beierse bond

Dit artikel delen:

Het Bayerische Fussball Verband (BFV) heeft gekozen voor het in Ede gevestigde ICreative om een geautomatiseerde factuurverwerkingsoplossing te implementeren. Icreative gebruikt daarvoor software van het Finse Basware. De BFV, de grootste organisatie binnen de Duitse voetbalbond, wil dit jaar alle facturen, zowel op papier als elektronisch, volledig geautomatiseerd kunnen verwerken.

Het BFV is een koepelorganisatie voor 4579 voetbalverenigingen in Beieren met in totaal ruim 1,4 miljoen leden. Daarmee is het BFV de grootste organisatie onder de Deutscher Fussball Bund.

Om te komen tot een volautomatische factuurverwerking gebruikt ICreative software van Basware, die onder andere beschikt over workflowfunctionaliteit. Daarnaast wordt voor het elektronisch indienen van kostendeclaraties gebruik gemaakt van een door ICreative ontwikkeld declaratie­management-portaal. Met deze oplossing zullen de declaraties van scheids- en grensrechters en vrijwilligers geautomatiseerd in de goedkeuringsworkflow van Basware worden ingevoerd.

De sportbond is niet de eerste Duitse klant voor ICreative. Eerder maakten Messe Stuttgart, DW-Beton, Bayrische Bau und Immobilien en de Duitse vestigingen van TNT Post en Akzo Nobel gebruik van de producten en diensten van de Edese factuurspecialist.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-02T17:36:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.