Damen Groep breidt contract met IFS uit

Dit artikel delen:

De Nederlandse scheepsbouwer Damen Group heeft de overeenkomst met de Zweedse erp-leverancier IFS uitgebreid. De uitbreiding voorziet in het aankopen van extra gebruikerslicenties voor IFS Applications om de erp-software wereldwijd te kunnen gebruiken. De scheepsbouwer schafte de IFS-software in 2010 aan. De maritieme sector is een van de kernmarkten van IFS.

Damen Shipyards, met zijn hoofdkantoor in Gorinchem, heeft IFS Applications in 2010 geïmplementeerd om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Met de aanschaf van extra licenties wil de scheepsbouwer IFS Applications wereldwijd inzetten voor alle Damen-organisaties. 'Deze uitbreiding van ons licentiepakket stelt ons in staat om middelen te delen tussen de verschillende organisaties met een centrale database voor alle onderdelen en middelen', zegt Marc de Thouars, Director Group IT van Damen Group.

De maritieme sector is een van de focusmarkten van IFS. De erp-leverancier biedt voor dit segment een geïntegreerde, industriespecifieke oplossing voor het beheer van de project- en asset life-cycle. Die cyclus loopt van engineering, inkoop, materiaalbeheer en productie tot en met installatie en het opstarten, stelt Nico van Heuven, algemeen directeur IFS Benelux. 'IFS heeft wereldwijd veel ervaring in deze industrie, waardoor we best practice-oplossingen hebben ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. Deze focus en ons wereldwijd IFS-netwerk zijn de redenen dat Damen Group in de eerste plaats voor IFS koos en zijn tevens de redenen dat deze internationale scheepsbouwer het contract met ons nu uitbreidt.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-08T11:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.