LOGIX koopt CCG Europe voor Nederlandse positie

Dit artikel delen:

Distributeur LOGIX koopt middels diens Nederlandse vestiging CCG Europe. LOGIX versterkt met deze overname haar positie in Nederland.

Nederland is volgens LOGIX het op vier na grootste Europese land wat betreft de ict-bestedingen. “Het was dus voor ons wenselijk strategisch uit te breiden in dit land”, zegt ceo Laurent Dadoun. “De inbreng van CCG Europe en haar netwerk van partners stelt ons in staat om ons als een belangrijke speler te vestigen in twee van onze focussegmenten: middleware voor e-businsess en opslagoplossingen.”

CCG Europe is distributeur van opslagsoftware, met name van Legato en Veritas. Eerstgenoemde is overgenomen door opslagfabrikant EMC, terwijl laatstgenoemde onlangs is gekocht door Symantec, producent van antivirus- en beveiligingssoftware.

Het in 1991 opgerichte CCG Europe heeft twaalf werknemers en had vorig jaar 6 miljoen euro omzat. LOGIX wil in combinatie met de overgenomen firma dit jaar een omzet van meer dan 15 miljoen euro genereren. Het totale aantal werknemers ligt op twintig man, meldt de koper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-17T11:51:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.