Infor koopt Certpoint Systems

Dit artikel delen:
Certificaat

De Amerikaanse leverancier van bedrijfssoftware Infor heeft de Amerikaanse branchegenoot Certpoint Systems overgenomen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in uit de cloud geleverde Learning Management Software (LMS) en Learning Content Management Software (LCMS). Het bedrijf heeft klanten als Honda, Black & Decker en Toyota. Infor is vooral geïnteresseerd in het vermogen om contextuele, sociale en mobiele leeromgevingen te bieden.

Met de overname versterkt Infor zijn Human Capital Management-suite. De wereldwijde leersystemen zijn een uitbreiding op Infor’s Talent, Payroll, Human Resource en Workforce Management-oplossingen, die allemaal zijn verenigd in Infor’s Enwisen HR Service Delivery Platform. De Certpoint-software wordt gebruikt door meer dan dertienhonderd bedrijven in meer dan tachtig landen en is in dertig talen beschikbaar.

‘Door de overname van Certpoint kan Infor klanten een end-to-end HCM-oplossing aanbieden, die meer inzicht biedt en bedrijven helpt met het behalen van goede resultaten’, zegt algemeen directeur Tarik Taman van Infor Human Capital Management. ‘Met de overname geeft Infor het signaal af dat het bij de top wil horen van aanbieders van Enterprise Human Capital Management-oplossingen uit de cloud.’

Financiële details

Financiële details van de overeenkomst worden niet bekend gemaakt. De bedrijven verwachten de overname te voltooien voor 1 april 2013.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-05T11:58:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.