SAP certificeert KPN voor hosting in cloud

Dit artikel delen:
Certificaat

KPN heeft het certificaat behaald voor het hosten van SAP-applicaties in de cloud. Steeds meer klanten brengen hun it over naar cloudoplossingen, vanwege voordelen als kostenbesparing en flexibiliteit. Dat geldt volgens KPN ook voor SAP-applicaties. Dankzij de cloud zijn ook deze SAP-applicaties vanuit elke locatie en op elk apparaat toegankelijk.

KPN levert klanten gestandaardiseerde en geïntegreerde applicatiehosting. Dit sluit volgens KPN aan bij de core businessprocessen van de klant. De SAP-applicatiehosting wordt toegevoegd aan het productportfolio van IT Solutions, dat gericht is op serviceaggregatie. KPN levert de SAP-hosting vanuit zijn cybercenters in Aalsmeer, Oude Meer en Apeldoorn.

Naast de standaard SAP-hosting kunnen klanten nu ook SAP-diensten in de cloud afnemen via KPN. Dat kan in zijn geheel of gedeeltelijk voor de SAP-systemen die zij nu al afnemen. Een voorbeeld hiervan is SAP Mobile. Hiermee kunnen klanten gebruikmaken van de door KPN geleverde cloudoplossing, waarbij ze toegang hebben tot de data van hun eigen SAP-systemen via een smartphone of tablet. Verder kan KPN ook hostingoplossingen voor SAP Hana-toepassingen bieden.

KPN levert al meer dan 25 jaar SAP-hosting en is al jaren in het bezit van een certificaat als excellent hosting partner. De cloudcertificering wordt daar nu aan toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Tekst
KPN heeft het certificaat behaald voor het hosten van SAP-applicaties in de cloud.
Mijn vraag: Wie, heeft wat gecertificeerd, langs welke meetlat?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-25T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.