Ook digio kiest voor TopForce Alliance

Dit artikel delen:
Handen

SAP-dienstverlener digio is als twaalfde lid toegetreden tot TopForce Alliance. Hierdoor kan de alliantie klanten verder helpen met SAP Basis-consultancy en technisch applicatiebeheer. Nog geen twee weken geleden trad ook al Centre Consulting tot de alliantie toe.

digio is sinds 2000 actief in SAP en richt zich volledig op technisch applicatiebeheer (ontwerpen, (ver) bouwen en beheren) van SAP-landschappen. ‘Wij richten ons op het fundament van elk SAP-landschap’, zegt Huub de Bie, directeur van digio. ‘Wanneer het fundament niet stevig is, loop je op den duur tegen allerlei ellende en beperkingen aan. Onze dienstverlening sluit aan op de dienstenportfolio van TopForce Alliance en als collectief kunnen wij meer klanten bereiken en helpen.’

Eind maart 2013 trad ook al Centre Consulting toe tot TopForce Alliance. Ook nemen Acorel, Compera Consulting, hmb, Identify, Interdobs, Luxon, Quinso, Tacstone Solutions, The Next View en Vesta Partners deel aan het SAP-verbond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-10T17:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.