Unit4 levert Dibis-II aan Hillegomse Houtgroep

Dit artikel delen:
Unit4

De Hillegomse Houtgroep, houtgroothandel en leverancier van bouwmaterialen en houtskeletbouw elementen, heeft onlangs gekozen voor Dibis-II, software voor de handel in bouwmaterialen en hout van softwareleverancier Unit4. Met de implementatie van deze specialistische software kan de organisatie efficiënter werken en wordt de administratie eenvoudiger.

De Hillegomse Houtgroep was op zoek naar een nieuw automatiseringspakket speciaal gericht op de hout- en bouwindustrie. Dit omdat het huidige pakket niet meer aan de eisen voldeed en er geen updates mogelijk waren. De organisatie wilde graag een pakket waarmee ze eenvoudiger kon rapporteren, managementinformatie eenvoudig inzichtelijk kon krijgen en gemakkelijk een administratie konden maken. Unit4 sloot bij deze wensen aan.

Eenhedenstructuur

De Hillegomse Houtgroep is een zelfstandig familiebedrijf en is onderdeel van de 4+ Bouwmaterialen Groep, een inkooporganisatie met 63 leden. Sinds enige jaren maakt de inkooporganisatie al gebruik van Dibis-II. ‘Voor ons was de bekendheid van 4+ Bouwmaterialen Groep met het softwarepakket een belangrijke reden om ons verder te verdiepen in mogelijkheden van Dibis-II’, zegt Pieter de Vreugd, directeur van de Hillegomse Houtgroep. ‘De eenhedenstructuur van de software, waardoor het mogelijk is om eenheden eenvoudig om te rekenen, gaf voor ons de doorslag. We kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk eenheden van pallets naar kilo’s of zakken omrekenen, waardoor we onze prijsstelling sneller kunnen berekenen.’

De implementatie van Dibis-II is inmiddels gestart. De Hillegomse Houtgroep komt halverwege 2013 met een webwinkel, gemaakt met Web Solutions van Unit4. Die wordt gekoppeld met Dibis-II.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-19T11:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.