Infor biedt software aan vanuit de IBM-cloud

Dit artikel delen:

IBM en bedrijfsoftwareleverancier Infor kondigen een samenwerking aan waarbij Infor zijn producten aanbiedt via de publieke, private en hybride SmartCloud-diensten van IBM. Volgens Infor trekt het hiermee klanten over de streep die aarzelen om hun bedrijfskritische applicaties in de cloud te laten draaien. Het IBM SmartCloud portfolio zou afdoende ondersteuning en garantie bieden om de applicaties te beschermen.

Infor stelt dat klanten willen profiteren van de voordelen van cloud computing maar daarbij een aantal eisen stellen: 24/7 klantenservice, beveiliging, hoge beschikbaarheid en ondersteuning (resiliency en redundantie) voor bedrijfskritische activiteiten. Om hieraan tegemoet te komen zullen de Infor-oplossingen, waaronder voor klantbeheer (customer relationship management), enterprise relationship management (erp), financieel management, personeelszaken en business intelligence, beschikbaar zijn op de IBM SmartCloud. Het gaat dan om populaire toepassingen als Infor LN, Infor M3, Infor Lawson en Infor HCM.

Deze overeenkomst biedt klanten die Infor-software gebruiken op diverse besturingssystemen, zoals Windows, Linux, AIX, System/I en -/Z, de mogelijkheid deze ook in te zetten op het op open standaarden gebaseerde SmartCloud-portfolio. Infor biedt zijn oplossingen als software-as-a-service (SaaS) en platform-as-a-service (PaaS) aan via de publieke en private clouds van IBM. Daarbij biedt IBM een aantal hostingdiensten aan. Volgens Infor kunnen klanten die nog legacy-applicaties gebruiken via de cloud een upgrade naar de huidige versies regelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-07T15:19:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.