Comparex vestigt dochteronderneming in de VS

Dit artikel delen:

Na Europa, Azië en Afrika opereert licentiespecialist Comparex nu ook in de Noord-Amerikaanse markt met een nieuwe dochteronderneming Comparex USA. Onder leiding van John Havlick, executive vice president van Comparex, werkt men op dit moment aan de uitbreiding van het team in New Jersey. Doelstelling hiervan is directe ondersteuning te bieden aan zakelijke klanten in ’s werelds grootste it-markt.

Het portfolio van Comparex USA omvat de levering van software, licentiebeheer en technisch productadvies voor meer dan drieduizend softwareleveranciers, evenals aanvullende dienstverlening. De organisatie onderhoudt strategische partnerships met softwareleveranciers en maakt gebruik van gevestigde, wereldwijde distributiekanalen. Met deze en innovatieve erp-georiënteerde processen en tools, kan het in Duitsland gevestigde bedrijf naar eigen zeggen goede inkoopcondities bieden aan klanten in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Het perfecte moment

‘De geografische ontwikkeling van onze organisatie is in het belang van onze klanten’, zegt Comparex-ceo Hansjörg Egger. ‘Ons doel is vooral om internationale zakelijke klanten, die opereren in de Amerikaanse markt, te ondersteunen via lokaal en persoonlijk contact.’

John Havlick ziet deze stap als een logische ontwikkeling. ‘We realiseren momenteel een omzet van tientallen miljoenen in de Verenigde Staten via ons partnernetwerk. Daarnaast vormt de regio ’s werelds grootste it-markt en stimuleert het de innovatie in de gehele sector. Dit is het perfecte moment om onze aanwezigheid uit te breiden naar de Amerikaanse markt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-15T11:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.