Esri en Ultimo bieden software ook als bundel

Dit artikel delen:
Combinatie

De Nederlandse softwarebedrijven Ultimo Software Solutions en Esri Nederland gaan hun software aan elkaar koppelen. De administratieve software voor beheer en onderhoud van Ultimo wordt geïntegreerd met de gis-software van Esri. Hiermee willen beide softwarehuizen extra gebruiksgemak en efficiency realiseren voor de gezamenlijke gebruikers van hun softwaresystemen.

Ultimo Software Solutions is een van origine Nederlands softwarebedrijf, dat sinds 1988 bedrijfssoftware levert op het gebied van maintenance management, infra asset management en facility management. Met de administratieve software zijn organisaties in staat om het beheer en onderhoud van assets te professionaliseren binnen en buiten de eigen muren van de organisatie. Op dit moment maken meer dan duizend organisaties uit de overheid, bouw en infrastructuur en industrie in binnen- en buitenland gebruik van de software.

Esri Nederland levert een geografisch informatie systeem (gis) dat visualiseert, analyseert en informatie deelt. Gis draagt bij aan betere besluitvorming, verbinding van organisatieprocessen en effectieve kostenbeheersing. Klanten van Esri zijn Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in branches als overheid (lokaal, regionaal en landelijk), water en elektriciteit, bouw en infrastructuur, olie en gas en financiële en zakelijke dienstverlening.

Voordelen integratie

Door interactie te bewerkstelligen tussen administratieve en geografische processen ontstaat er volgens beide bedrijven meerwaarde voor de gebruiker. De beheerder van de asset heeft immers niet altijd inzicht in de exacte locatie en de status van deze asset. Door de softwareapplicaties te integreren is het bijvoorbeeld mogelijk om de locatiegegevens bij de asset te tonen, eventueel aangevuld met storingen en beschikbaarheid. Voordelen van de integratie zijn dat meer data inzichtelijk worden in de assets, er snel inzicht is in locatie, storingen en beschikbaarheid, er duidelijke (geografische) instructies gegeven kunnen worden aan inspecteurs in het veld en er op slimme wijze verschillende bronbestanden op orde gehouden kunnen worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-29T10:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.