Decos bekroont jubileum met recordwinst

Dit artikel delen:

Decos, leverancier van zaak- en klantcontactsystemen, heeft in 2012 een record nettowinst van 1,2 miljoen euro gerealiseerd. In 2011 boekte het softwarebedrijf een winst van 715.000 euro. De omzet steeg echter van 11,2 miljoen euro in 2011 naar 11,9 miljoen euro vorig jaar. Het it-bedrijf uit Noordwijk vierde in 2012 zijn 25-jarig bestaan. Decos is vooral actief in de overheidsmarkt, met name gemeenten.

Algemeen directeur en oprichter Paul Veger kijkt tevreden terug op het jubileumjaar, waarin Decos ondanks de economische recessie toch zijn omzet en winst zag toenemen. Hij ziet in de voortdurende vernieuwingen die het bedrijf in zijn softwareaanbod doorvoert, de sleutel tot succes.

Zo is in 2012 een tabletversie gelanceerd van het zaaksysteem van Decos en werd het klantcontactsysteem functioneel. Verder heeft de ontwikkeling van een aantal business-to-business apps het bedrijf sterker op de kaart gezet in Nederland en Duitsland, aldus Decos. Het softwarebedrijf laat een deel van het ontwikkelwerk in India uitvoeren.

Het bedrijf gaat er verder prat op papierloos te werken. Decos voert zelfs actief beleid om ook klanten en relaties te vragen om papierloos te ondernemen. Die aanpak gaat zelfs zo ver dat papieren post wordt teruggestuurd, met de mededeling dat Decos alleen digitale communicatie accepteert.

Genomineerd

Veger is vanwege het papierloos werken in zijn bedrijf genomineerd voor een Computable Award 2013 in de categorie 'CEO van het jaar'. De jury vindt dat Paul Veger met zijn onderneming aantoont dat theorie en praktijk dichter bij elkaar kunnen liggen dan menigeen denkt. Onder het motto 'practice what you preach' brengt Decos in de praktijk wat ze ook aan klanten aanbiedt: volledig papierloos werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dat er überhaupt nog bedrijven winst maken is al een wonder. Knap dat Decos laat zien dat innovatie loont.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-13T13:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.