Centric levert TIS Care aan Bronovo-Nebo

Dit artikel delen:
Zorg

Stichting Bronovo-Nebo, een combinatie van ziekenhuis Bronovo en verpleeghuis Nebo, in Den Haag gaat over op de nieuwe versie van zorgsysteem TIS Care van Centric. Het systeem wordt als SaaS geleverd en ondersteunt het hele zorgproces; van het elektronisch inlezen van de zorgtoewijzing tot en met facturatie en het aanleveren van gegevens voor de salarisverwerking.

De overstap naar de nieuwe versie van TIS Care stelt verpleeghuis Nebo in staat een groot deel van het beheer uit handen te geven aan ziekenhuis Bronovo (applicatiebeheer) en Centric (versie- en technisch beheer). Het verpleeghuis is na de implementatie van de vierde versie TIS Care alleen nog verantwoordelijk voor het functioneel beheer, waarmee voor een groot deel de zorg op dit gebied uit handen wordt genomen.

‘Het is fijn te weten dat onze declaratieprocessen in professionele handen zijn bij de nieuwe versie van het zorgsysteem TIS Care 4.0’, zegt Hassan Gomaa, hoofd facilitair bij Nebo. ‘De administratieve handelingen zijn gebruiksvriendelijker en beter geregeld.’ De implementatie gaat binnenkort van start, waarna het systeem in juli 2013 live zal gaan. De overeenkomst loopt tot medio 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-14T14:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.