'Moeder' regelt Trits Zorgapplicaties voor Logis.P

Dit artikel delen:
Zorg

Het Tielse Trits Zorgapplicaties is overgenomen door Febelco, de moedermaatschappij van Logis.P uit Zwolle. Trits Zorgapplicaties en Logis.P blijven als zelfstandige bedrijven met hun eigen producten in de markt opereren. Via Trits wil Logis.P zijn medische applicaties beter kunnen positioneren. Trits-directeur Hans van Kleef is toegetreden tot de directie van Logis.P.

'Logis.P en Trits vullen elkaar goed aan. Zowel de producten als de markt waarin we opereren. Door de combinatie van onze producten en organisaties ontstaat toegevoegde waarde en kunnen we onze klanten beter bedienen. Ook creëren we door het bundelen van kennis ruimte voor nieuwe innovaties', aldus Trits-directeur Hans van Kleef.

Trits Zorgapplicaties ondersteunt met de productlijnen ByteIt, Mediplan en CassControl de administratieve afhandeling van zorginstellingen. Logis.P levert oplossingen voor patiëntenlogistiek, zoals wachtrij-informatiesystemen, baliesystemen en registratiezuilen voor patiëntpassen. Daarnaast heeft het ook software voor het beheren van werkorders en het plannen van bedtransporten in ziekenhuizen en zorginstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-01T10:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.