Xenos kiest opnieuw Locus WMS van Centric

Dit artikel delen:
Xenos

Retailketen Xenos heeft ict-dienstverlener Centric opnieuw aangesteld om de nieuwe mechanisatieplannen te ondersteunen met het warehousemanagementsysteem Locus. Voor de aansturing van de mechanisatie wordt gebruik gemaakt van de recent ontwikkelde module Locus Material Handling Control. Met deze module wordt het gemechaniseerde deel van het magazijn analoog aan de overige zones in het magazijn aangestuurd.

‘Xenos heeft de visie dat de logistieke aansturing van een magazijn idealiter bij één partij moet worden belegd’, zegt Arthur Böhmer, logistiek manager bij Xenos. ‘Deze totaaloplossing zorgt ervoor dat de gemechaniseerde zones in ons magazijn een integraal onderdeel van de magazijnprocessen zijn.’

Locus WMS van Centric is een geavanceerd, schaalbaar en standaard pakket met veel toepassingen voor de aansturing van alle logistieke processen in magazijnen. Zo biedt het systeem onder andere realtime kpi-overzichten, advanced shipping, een geïntegreerde voice-oplossing en integratiemogelijkheden met transportmanagement- en dashboardfunctionaliteit. Locus WMS is geschikt voor middelgrote tot grote ondernemingen in retail, groothandel, 3PL en productie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-05T14:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.