Exact opent Amerikaans kantoor voor cloudsoftware

Dit artikel delen:

Exact heeft een kantoor in Newton, nabij Boston geopend om zijn cloudoplossing Exact Online op de Amerikaanse markt aan de man te brengen. Steve Leavitt is aangetrokken om deze cloudsoftwaretak te leiden. Leavitt komt van het testsoftwarebedrijf Neotys en werkte daarvoor jarenlang bij HP/Autonomy en Iron Mountain. Eind mei kondigde de leverancier van bedrijfssoftware al aan Exact Online naar de Engelse markt te brengen.

Exact zal niet gelijk groots uitpakken met de introductie van Exact Online in de Verenigde Staten. Het bedrijf spreekt zelf van een gecontroleerde release van Exact Online, gericht op kleinere bedrijven uit de industrie en distributeurs voor de zakelijke markt. Het bedrijf hoopt te kunnen meeliften op het herstel van de Amerikaanse economie. Exact bedient met zijn bedrijfssoftware nu zo'n tienduizend klanten in de VS.  

Dit jaar is Exact begonnen met de internationale uitrol van zijn cloudsoftware. Exact Online is al beschikbaar voor Nederlandse, Belgische en Engelse klanten. Naast de VS staat de lancering op de Duitse markt voor dit jaar op de planning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dus Exact als gedeeltelijk Amerikaanse onderneming valt nu ook onder de Patriot Act en is verplicht om al haar klantgegevens desgevraagd aan de Amerikaanse inlichtingendiensten te verstrekken onder geheimhouding?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-17T11:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.