Virtual Affairs en Allshare bieden bankingplatform

Dit artikel delen:

Internetbureau Virtual Affairs en bankautomatiseerder Allshare lanceren een bankingplatform, gericht op het online en mobiel bedienen van de klant. Het nieuwe platform - geschikt voor bestaande en nieuwe initiatieven - helpt banken hun kosten te verlagen door klantprocessen te verbeteren, beweren beide partijen. Het cloudplatform, dat werkt met 'betaal naar gebruik'-modellen, is met name bedoeld voor private banken die hun online dienstverlening willen verbeteren.

Het platform biedt banken de mogelijkheid hun organisatie efficiënter in te richten, zeggen de twee ict-dienstverleners. Door gebruik te maken van aantrekkelijke pay per use-modellen wordt een schaalbare oplossing geboden voor betalen, sparen, vermogensbeheer, financieel planning en zelfbediening. Banken kunnen ervoor kiezen gebruik te maken van een private cloud of zelf de hosting te verzorgen.

'Online bedieningsconcepten zijn niet langer het domein van retail-banken, ook bij private banking zie je de vraag om online diensten toenemen. De samenwerking met Virtual Affairs biedt ook dit type banken de mogelijkheid om hun cliënten een moderne gebruikerservaring te bieden', zegt Roeland Elias, verkoopdirecteur bij Allshare.

“De huidige it-systemen van veel banken zijn star en productgeoriënteerd en staan daarmee een optimale klantbediening en innovatie in de weg', zegt Rutger Beens, it-architect bij Virtual Affairs. 'Klanten worden steeds zelfstandiger en hebben een steeds grotere behoefte om zoveel mogelijk zelf te doen. Het is aan de banken om klanten deze mogelijkheid te bieden.'

Partners

Allshare uit Hoofddorp is in 1987 voortgekomen uit de Nederlandse dochter van het Amerikaanse Tymshare. Het softwarehuis biedt banken it-oplossingen en advies.

Het Amsterdamse internetbureau Virtual Affairs helpt klanten bij het vinden en opzetten van een nieuw verkoop- of servicekanaal en het verbeteren van online bedrijfsprocessen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-24T11:42:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.