FNV Bondgenoten kiest BPM-platform Cordys

Dit artikel delen:

FNV Bondgenoten zet het Cordys Business Operations Platform in als oplossing voor bedrijfsintegratie en procesmanagement. De vakbond wil met de Cordys-software de complexiteit van zijn it-landschap verminderen en kunnen werken met een flexibele en schaalbare infrastructuur. Ook zet het FNV het platform in om zijn leden online zelfservice te bieden op uiteenlopende apparatuur en direct advies en antwoorden te geven op het gebied van werk en inkomen.

FNV Bondgenoten is de grootste vakbondsorganisatie van Nederland en representeert 455.000 leden. Op het hoofdkantoor in Utrecht heeft de vakbond vierhonderd man in dienst en in elk van de vijf regiokantoren nog eens zo’n honderd mensen. De vakbond wil zijn interne bedrijfsprocessen verbeteren net als de serviceverlening aan leden.  

Met de oplossing voor business process management (bpm) van het Nederlandse Cordys verwacht FNV efficiënter te communiceren, zowel intern als met vakbondsleden, bedrijven en overheidsorganisaties. 'Het Cordys-platform maakt hergebruik van bestaande applicaties mogelijk en ondersteunt tegelijk een betere samenwerking tussen business en it”, zegt Els Vielvoye, informatiemanager bij FNV Bondgenoten. 'We verbeteren onze communicatiekanalen en bedrijfsvoering door het integreren en optimaliseren van onze bestaande applicaties en systemen met Cordys.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij FNV

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-25T14:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.