Hofa kiest Oculus cloud-ERP van Pantheon

Dit artikel delen:

Hofa, leverancier van bevestigingsmaterialen uit Zoetermeer, voert een nieuw systeem in voor enterprise resource planning (erp): Oculus Software van Pantheon Automatisering. Hiermee kiest de groothandel eveneens voor het IBM Power Systems (for IBM i)-platform. De erp-suite draait in de cloud. Hofa was al klant van Pantheon maar gebruikte nog het oudere Platform IV. De groei van het bedrijf en de verhuizing naar een nieuw onderkomen met een grotere opslag waren aanleiding om voor de Oculus erp-toepassing te kiezen.

Hofa is in 1981 opgericht en houdt zich bezig met de levering van bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, moeren en bouten. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Opererend vanuit hun kantoor te Zoetermeer is het bedrijf al ruim twintig jaar klant bij Pantheon. De groothandel werkte voor 2007 met de derdegeneratie-software van Pantheon - Platform 2000 - en koos daarna voor Platform IV. In 2013 gaat Pantheon Oculus, de vijfdegeneratie-software bij Hofa implementeren, met een volledige conversie en het behoud van voorgaande investeringen in de software.

De Oculus-software ondersteunt bedrijfsprocessen als inkoop, voorraad, verkoop en boekhouding; met Oculus wil Hofa het offertetraject beter ondersteunen, net als het klantenbeheer (crm - customer relationship management) en de integratie met documenten door middel van Oculus DMS. Tevens zal in het nieuwe magazijn Oculus MLS als basis dienen voor het voorraadbeheer.

Oculus online

Hofa heeft er voor gekozen om te gaan werken met Oculus Online, de cloudoplossing van Pantheon Automatisering. Deze webgebaseerde oplossing maakt het mogelijk dat er geen aparte verbinding hoeft te worden gemaakt en er vanaf elke werkplek kan worden gewerkt.   

Pantheon Automatisering uit Heerenveen biedt al ruim dertig jaar ict-maatwerkoplossingen en op IBM-leest geschoeide erp-bedrijfssoftware voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-26T10:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.