Boers & Co Fijnmetaal kiest voor Epicor ERP

Dit artikel delen:

Boers & Co Fijnmetaal Groep uit Schiedam is met zijn vestiging Plaatwerkindustrie aan de slag gegaan met Epicor ERP. De Epicor-software vervangt een oude versie van Unispeqs Solutions, een softwarehuis uit Borne dat is gespecialiseerd in het leveren van een enterprise resource planning (erp)-pakket voor de metaalbranche. De Nederlandse vertegenwoordiger van Epicor, Macroscoop, levert en implementeert de software. In de tweede helft van dit jaar zal Epicor ERP bij de vestiging Fijnmechanische Industrie worden geïmplementeerd.

Sinds 1993 is Boers & Co PWI een leverancier in het vervaardigen van behuizingen, die onder andere ingezet worden in de verpakkings-, energieopwekkings- en medische industrie. Het oude erp-systeem Unispeqs ERP kon niet meer voldoen aan de toenemende eisen die de fabrikant stelde, zoals korte doorlooptijden, integratiemogelijkheden met andere systemen en een betere informatievoorziening voor medewerkers, leveranciers en klanten. Boers & Co kwam met Macroscoop en Epicor in aanraking na de overname van Reef uit Echt in 2010. Die werkte naar tevredenheid met software van Epicor en uiteindelijk selecteerde de leverancier de nieuwste versie van Epicor als bedrijfsbrede erp-oplossing. 

Profiel

Het Amerikaanse Epicor (4500 medewerkers, omzet 2012 ruim 950 miljoen dollar) levert erp-software aan met name de industrie, maar ook aan de detailhandel en logistiek, dienstverlening en toerisme. In Nederland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Macroscoop uit Nootdorp.

Boers & Co Fijnmetaal Groep, in 1895 opgericht als Boers en Co Graveer- en Stempelinrichtingen te Rotterdam, telt ruim 95 medewerkers, verdeeld over de divisies Plaatwerkindustrie en Fijnmechanische Industrie. Het bedrijf uit Schiedam werkt vooral voor de medische- en laboratoriumindustrie, meet- en regeltechniek, en luchtvaart.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vraag;
Epicore meer dan erp levert?
en ook in Azie levert en implementeert.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-29T11:09:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.