Ciber helpt rederij aan Microsoft Dynamics AX 2012

Dit artikel delen:
Ciber

Ict-dienstverlener Ciber Nederland heeft Microsoft Dynamics AX 2012 geïmplementeerd bij Anthony Veder Group, een Rotterdamse rederij gespecialiseerd in het vervoer van vloeibaar gas met tankers. De nieuwe oplossing verbetert het inzicht in de financiën en processen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en verhoogde efficiëntie.

Om verdere groei te kunnen realiseren besloot Anthony Veder om de huidige it-oplossing voor finance, chartering en operations te vervangen door een geavanceerde ‘best-of-breed’ oplossing, bestaande uit Microsoft Dynamics AX 2012 (finance en accounting) en Veson IMOS (chartering en operations).

Anthony Veder bestaat uit meer dan veertig verschillende rechtspersonen. Daarom was multi-company-functionaliteit een belangrijk criterium bij de keuze voor Microsoft Dynamics AX 2012. Zo biedt Dynamics AX multi-company views voor bijvoorbeeld alle leveranciers- en klanttransacties. Bovendien sprak de flexibiliteit en open architectuur van de software Anthony Veder erg aan. Een groot voordeel van Microsoft Dynamics AX is dat het eenvoudig te integreren is met andere applicaties. De modules die door Ciber zijn geïmplementeerd zijn Financial Management, Consolidation/Elimination, Accounts Receivable, Accounts Payable, Fixed Assets, Project, Centralized Payment en Banking.

‘De nieuwe oplossing biedt ons meer inzicht in transacties en verhoogt de efficiency van onze financiële administratie’, zegt Willem van Meeuwen, financieel directeur bij Anthony Veder Group. ‘Op basis van de beschikbare informatie kunnen wij betere beslissingen nemen en efficiënter werken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-21T10:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.