Abecon bezorgt CoffeeClick Dynamics-cloud

Dit artikel delen:

CoffeeClick, het all-in koffieconcept voor de zakelijke markt van de CB Groep, gaat zijn bedrijfsvoering ondersteunen met een cloudoplossing op basis van Microsoft Dynamics Nav 2013. Dit systeem ondersteunt alle functionele gebieden van de onderneming: van klantcontacten, financiën en voorraadbeheer tot serviceplanning en -management. Ter aanvulling ontwikkelt it-dienstverlener Abecon maatwerkfunctionaliteit voor de ‘telleradministratie’, die klanten in staat stelt om het exacte aantal gebruikte koppen koffie af te rekenen.

‘Om een nieuw concept goed neer te zetten, is maatwerk onvermijdelijk’, zegt Stefan Kleverkamp, directeur van CoffeeClick. ‘Het is een groot voordeel dat we deze alles-in-een oplossing kunnen aanpassen aan onze wensen. Daarnaast is dit concept kostentechnisch gunstig, zowel wat de aanschaf als het gebruik en beheer betreft. Klanten kiezen voor ons koffieconcept vanwege de kwaliteit en transparante kosten. We zijn blij dat we een it-oplossing hebben gevonden die hierop aansluit.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-27T11:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.