Piramide koopt Innovact om pensioenadministraties

Dit artikel delen:
Overname

Leverancier van financiële software Piramide Investment Software, onderdeel van Piramide Groep, neemt voor een onbekend bedrag Innovact over. Dit is een leverancier van pensioenadministraties. Het merk Innovact blijft, als onderdeel van het financiële segment van Piramide Groep, bestaan. De verhuizing van de ruim twintig medewerkers van Innovact vanuit Amstelveen naar Almere staat gepland voor het laatste kwartaal van 2013.

De nieuwe combinatie Innovact en Piramide maakt inzicht in eigen pensioenopbouw mogelijk en speelt hiermee in op de huidige veranderingen van het pensioenlandschap. Innovact levert producten en diensten in de uitvoering van de pensioenregeling. Innovact bundelt hierbij actuariële, administratieve en automatiseringskennis.

Piramide Investment Software levert software voor de professionele spaar- en beleggingswereld. Het bedrijf biedt beleggersgirosoftware voor bancaire spaar- en beleggingsproducten. Deze software stelt financiële instellingen in staat de efficiëntie en winstgevendheid te verhogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-28T10:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.