Nederlandse Monaco breidt uit naar België

Dit artikel delen:

Leverancier van planningssoftware Monaco breidt zijn markt uit naar België. Voor ondersteuning bij verkoop, installatie en implementatie van zijn productensuite Monaco, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met de Belgische firma Emron uit Maasmechelen. De uitbreiding naar het buitenland volgt op de groei die Monaco de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

De afgelopen twaalf jaar heeft Monaco zich ontwikkeld in software voor personeelsplanning in Nederland. Het softwarehuis kreeg steeds meer vraag naar het product met aanvullende diensten vanuit het buitenland en daarom is ervoor gekozen om via de partner Emron als eerste de Belgische markt op te gaan. Uitbreiding naar Vlaanderen is de eerste en meest voor de hand liggende stap gezien de geografische ligging en taal. Emron is een Belgische organisatie met ervaring op het gebied van planning in het algemeen en implementatie van planningssoftware in het bijzonder. De software is aangepast aan de Belgische wet en regelgeving.

Monaco biedt totaaloplossingen voor geautomatiseerde personeelsplanning binnen zorg, welzijn, retail, recreatie, transport en uitzendwezen. Met het in eigen beheer ontwikkelde en onderhouden softwaresysteem Monaco biedt het een oplossing voor personeel- en dienstroosterplanning, flexplanning, werkplekplanning, capaciteitsplanning en zelfroosteren. Met meer dan tachtigduizend gebruikers behoort Monaco tot de grotere aanbieders van Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-30T11:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.