HSO helpt Brinkman naar Dynamics AX 2012

Dit artikel delen:

Toeleverancier van de glastuinbouw Royal Brinkman stapt over naar het erp-systeem Microsoft Dynamics AX 2012. Met dit omvangrijke traject, uitgevoerd door HSO, kan de verdere uitbreiding van de webshop, de internationalisering en optimalisatie van de logistiek worden gerealiseerd.

Royal Brinkman wordt steeds actiever op het gebied van e-commerce. De Royal Brinkman-webshop is een belangrijke online aanvulling op de bestaande klantbenadering waarvan het belang alsmaar toeneemt. Met de verdere ontwikkeling van de e-commerce activiteiten moeten ook de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Royal Brinkman denkt dat dit gerealiseerd wordt met de geplande vernieuwing van het erp-systeem.

Ook qua verdere internationalisering en logistieke verbeteringen zijn er stappen te nemen en een goed erp-systeem speelt daarin een belangrijke rol. Kostenbesparing door efficiënter werken is een van de voornaamste doelen. Met de nieuwe erp-software van Microsoft kan dit worden gerealiseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-11T09:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.