The Next View stapt uit joint-venture met Nétive

Dit artikel delen:
Overname

The Next Flex, een joint venture tussen Nétive en The Next View wordt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2013 volledig overgenomen door Nétive en krijgt hiermee een nieuwe naam: Nétive VMS Force 2.0. The Next Flex werd in 2009 opgericht voor de corporate enterprise-markt om het inhuurproces van flexibele arbeid bij organisaties die gebruik maken van SAP te vergemakkelijken. Aan de hand van een cloudapplicatie werd het voor SAP-klanten mogelijk om de inhuur van flexibele krachten als één integraal proces te organiseren.

Binnen de samenwerking tussen Nétive en The Next View werden opdrachtgevers bediend als Tata Steel, Stedin, Havenbedrijf Rotterdam, Alliander, ProRail en de Nederlandse Spoorwegen. Hierdoor werd binnen een aantal jaar met de joint venture significante, nieuwe omzet gecreëerd. In 2011 namen beide partijen Brightbox HR over dat een jaar eerder de Dutch Sourcing Award won met een marktplaats ontwikkeld voor het UWV.

Voor bestaande opdrachtgevers heeft de overname van The Next Flex door Nétive weinig impact. De software blijft dezelfde en de lopende implementaties blijven door dezelfde partijen worden uitgevoerd. Alleen het aanspreekpunt verschuift.

‘The Next View blijft voor ons een preferred partner voor de implementaties bij opdrachtgevers die gebruik maken van SAP’, zegt algemeen directeur Patrick Tiessen van Nétive. Algemeen directeur van The Next View, Huub Waterval, sluit zich hierbij aan: ‘De joint venture is een goede investering gebleken, de verkoop van ons aandeel is het sluitstuk op een succesvolle samenwerking. Wij blijven met Nétive samenwerken en het product adviseren. Nu als onafhankelijke partij.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-30T16:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.