ICreative update Basware-implementatie Bonar

Dit artikel delen:
Handen schudden

Leverancier van technische textielen Bonar gaat zijn bestaande Basware-omgeving aanpassen. Daarvoor gaat het bedrijf samenwerken met de P2P-specialist ICreative. Met deze stap wil Bonar de kwaliteit van de Basware-implementatie en het crediteurenproces waarborgen en optimaliseren.

‘We waren niet tevreden over de huidige inrichting’, zegt Erik Kats, controller van het Financial Shared Service Centre van Bonar in de emea-regio. ‘Door Mediq, dat ook een ICreative/Basware-klant is, werden we gewezen op de mogelijkheden bij ICreative. Tijdens de eerste kennismaking sprak de pragmatische aanpak en de kennis van zaken van de medewerkers ons direct aan.’

ICreative gaat verbeteringen doorvoeren op zowel de integratie met JD Edwards als de systeeminrichting en gaat ook de huidige scanoplossing vervangen. Voor het scannen en verwerken van de facturen wordt een overstap gemaakt naar Kofax. Hiermee zet Bonar in op een verbetering van de herkenningsgraad en een verregaande integratie met de multifunctionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-04T10:43:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.