CarePartners krijgt Zorgdigitaal van SHL-Groep

Dit artikel delen:
Overname

CarePartners gaat strategisch samenwerken met SHL-Groep door de diensten van Zorgdigitaal over te nemen. Dit houdt in dat CarePartners de ict-diensten ten aanzien van de huisartsenposten, huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gaat leveren. SHL-Groep krijgt daarmee de ruimte om zich te focussen op zijn core business: de levering en innovatie van eerstelijns diagnostiek en het uitbouwen van de dienst Datamanagement.

Door de samenwerking zal CarePartners de dienstverlening met de huidige Zorgdigitaal-klanten voortzetten. Dit zal geleidelijk en in overleg met de klant plaatsvinden. De continuïteit van de ict-voorzieningen blijft hierbij gegarandeerd. CarePartners heeft inmiddels geïnvesteerd in extra capaciteit in de datacenters om een goede performance te kunnen blijven bieden.

‘Wij zullen onze nieuwe klanten niet teleurstellen’, zegt Soekhram Gokoel, algemeen directeur van CarePartners. ‘Kwaliteit en een beveiligde omgeving zijn voor ons essentieel. Als gekwalificeerd serviceprovider in de zorg doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzorgen en hen passende ict-oplossingen te bieden die volledig aansluiten op hun behoefte en omgeving.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-17T11:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.