HagaZiekenhuis zet Medicore organisatiebreed in

Dit artikel delen:

Het HagaZiekenhuis in Den Haag voert het komende jaar het online afsprakensysteem Medicore ziekenhuisbreed in. In mei 2012 startte de afdeling Urologie met de invoer van Medicore Online Afspraken en vanaf nu rolt het ziekenhuis het systeem uit over alle poliklinische afdelingen en specialismen van het HagaZiekenhuis en Juliana Kinderziekenhuis. Naar verwachting zijn over ongeveer een jaar alle afdelingen geïmplementeerd.

Met behulp van de tool Medicore Online Afspraken kunnen patiënten rechtstreeks op de website van het HagaZiekenhuis een afspraak inplannen. Met dit product slaat het ziekenhuis een efficiencyslag en vindt het een betere aansluiting op de wensen van patiënten. Medicore Online Afspraken is onderdeel van het project ‘Haga Vernieuwt’. Binnen dit project heeft het HagaZiekenhuis zichzelf een aantal doelen gesteld en één daarvan is het centraal stellen van de wens van de patiënt. Vooral de gebruikersvriendelijkheid heeft tot de opdracht geleid.

Medicore Online Afspraken is een online tool rondom het maken van online afspraken. Van triage (het beoordelen van slachtoffers bij grote(re) ongevallen, rampen en pandemieën) en routering tot een afspraak voorbereiden met behulp van formulieren en het boeken van de afspraak. Door de inzet van Medicore Online Afspraken zal het HagaZiekenhuis een hogere servicegraad bereiken door de continue beschikbaarheid van de tool via elke apparaat, dus ook mobiel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-23T12:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.